Коли за скрап

Repatraka.net

изкупуване на коли за скрап

3 начина да пестим от рециклиране

 

  1. Поправка на старата кола - в случай, че сте решили за пореден път да вложите средства в нея, то добре е да имате отговори на някои въпроси – кои части по нея трябва да бъдат подменени или отремонтирани; колко ще струва поправката на старата кола и какъв срок от време ще може да ви служи. В случай, че сметката ви устройва, може да пристъпите към отремонтиране на повредените части на автомобила и да замените с нови такива. За старите части, които вече не могат да се ползват добра алтернатива е предаването им на скрап. За последното трябва да съобразите колко метал има в тях.
  2. Модерни екологични автомобили - ако търсите по-икономична и природосъобразна нова кола, то най-модерното и съвременно откритие на човечеството са хибридните автомобили. Те са задвижвани, чрез комбинация от бензинов двигател и електрически мотор. Характерно за хибридната система е, затворената и автономна форма на работа, без да има други източници на ток. Тя е практична и удобна, защото не изисква зареждането с гориво на бензиностанция, нито налага специални нужди за поддръжката. Автоматична система на новото поколение коли преценява, дали да се движи на ток или бензин и според изискванията на шофиране и зарядно на батериите. Така се получава максимално количество разход на гориво, при минимални вредни емисии и съобразно пътната обстановка. Съществуват автомобили хибрид, които се задвижват само, чрез пускане на един бутон ток, на екологичен режим. Наред с това в новият автомобил, винаги може да настроите безплатни приложения за навигация и да имате постоянна информираност, за това, което ви очаква на пътя.
  3. Скрап на коли носи и печалба – дори да сте се спрели на варианта да се отървете от старата кола, сега може да спечелите с нея. Предавайки нефункциониращото МПС за рециклиране вие си гарантирате едни сигурни средства, които може да вложите в нещо по-рационално и практично.