Коли за скрап

Repatraka.net

изкупуване на коли за скрап

Живот и време за скрап на коли

Във всеки един автомобил съществуват плюсове и минуси. Можете да прочетете за тях в интернет.

Когато отидете да си купите колата, не забравяйте да го проверите добре. Ако дилърът ви спира от проверка на колата, това може да е заради скриване на дефектите й. Научете дали има всички важни и прилежащи авточасти, дали не покрита с ръжда, както и това дали притежава оборудване с газовата уредба.

След като сте готови за екстериора на автомобила, също трябва да се проверите за двигателя и всички други връзки. Сред обстойния преглед вижте и дали присъстват налични колани и маркучи и дали може да се разминете без никакви пукнатини. Не трябва да има не изтичащи течности. Също така проверете за различни течности, спирачна течност с прилежащият прозрачен до бледожълт, кафяв цвят  други. Направете проверка и за наличните габарити, скоростомер, електрониката във всички автомобили.

След като сте готови с всичко, инспекции и сте доволни от колата, може би е време да пристъпите към обмисляне на договора и уточняване на цената. Скрап отстраняване и обезвреждане на колата не задължава с никаква фиксирана цена. Тогава цената трябва да бъде проучена, както по отношение продажба, така и за предаване в автоморга.